Nyheter

God jul og godt nytt år!

Av Chris Jelsness 22. desember 2023

Et usedvanlig travelt år er snart slutt. Vi ønsker alle våre kunder og forretningsforbindelser en riktig god jul og et fremgangsrikt 2024!

Les mer

Remotion velger iCORE

Av Chris Jelsness 24. november 2022

Remotion utvikler og betjener unike robotiserte løsninger, basert på eget design, engineering, produksjon og montering. Selskapet er en verdensledende leverandør av magnetiske fjernstyrte roboter for utfordrende "spalsh zone"-operasjoner.

Les mer

Vi søker etter ansvarlig for iCORE support

Av Chris Jelsness 24. november 2022

Vi ser etter deg som vil være supportansvarlig overfor virksomheter som bruker vår iCORE programvare. Du bør ha erfaring fra arbeidsintensive virksomheter, være godt kjent med lovverk for arbeidstid og overtid, samt tariffbestemte modeller for avlønning, avregning av årsverk, m.m.

Les mer

iCORE-avtale med Bertel O. Steen Power Solutions

Av Chris Jelsness 30. september 2022

Bertel O. Steen Power Solutions er nordisk importør og distributør av mtu-produkter fra Rolls-Royce Power Systems. Selskapet leverer fremdriftssystemer og marine kraft-systemer, integrerte generatorsystemer og industrielle motorer for C&I-markedet med fokus på kvalitet og leveransesikkerhet. 

Les mer

God jul og godt nytt år!

Av Chris Jelsness 22. desember 2021

Vi ønsker alle våre kunder og forretningsforbindelser en riktig god jul og et godt nytt år!

Les mer

iCORE-avtale med euroRessurs

Av Chris Jelsness 9. desember 2021

euroRessurs leverer ledende personell, ingeniører og faglærte til prosjekter og drift innen forretningsområdene industri og infrastruktur. Dette inkluderer arbeid med stål- og betongstrukturer, rør, isolering, innredning, overflatebehandling, stillas, HVAC, E&IT, maskinoperatører, m.m.

Les mer

iCORE-avtale med Sigma Inspection

Av Chris Jelsness 19. februar 2021

Sigma Inspection er en ledende leverandør av teknisk kvalifisering, ved ikke-destruktiv testing, analyse, inspeksjon og sertifisering.

Les mer

BLU Electro velger iCORE

Av Chris Jelsness 16. juli 2020

BLU Electro leverer dyktig fagpersonell innenfor fagområdene elektro og automasjon. Selskapet er lokalisert i Stavanger.  

Les mer

iCORE-avtale med ØPD

Av Chris Jelsness 9. juni 2020

ØPD AS tilbyr komplette løsninger innen vann og avløp, akvakultur, industri og fornybar energi. Selskapet er lokalisert i Bamble i Telemark, med avdelingskontor i Bodø, og har stolte tradisjoner helt tilbake til 1955.  

Les mer

Beerenberg velger iCORE for virksomheten i Thailand

Av Chris Jelsness 5. mai 2020

Beerenberg-konsernet har i mer enn 40 år levert nyskapende løsninger for et bredt spekter av industrielle virksomheter. Selskapet har kontorer og produksjon i Norge, UK, Polen, Singapore, Sør-Korea og Thailand.

Les mer