Nyheter

Linjebygg velger iCORE

Av Chris Jelsness 18. mars 2019

Linjebygg leverer tjenester og nøkkelferdige prosjekter til olje- og gassbransjen. Selskapet har ca. 500 ansatte og kontorer i Molde, Trondheim, Bergen og Stavanger.

Les mer

APTO trenger flere lyse hoder!

Av Hans Jørgen Borgen 22. august 2018

APTO er et norsk selskap som tilbyr programvare og IT-relaterte konsulenttjenester til private og offentlige virksomheter. Selskapet ble etablert i 1997 og eies av de ansatte.

Vi har økende oppdragsmengde og søker nå to IT-konsulenter med .NET-kompetanse.

Les mer

NRC Group velger iCORE for virksomheten i Norge

Av Hans Jørgen Borgen 5. juni 2018

NRC Group er en ledende entreprenør innen baneinfrastruktur i Norge og Sverige. Selskapet er totalleverandør av alle typer tjenester knyttet til banerelatert infrastruktur, herunder grunnarbeid, sporarbeider, sikkerhet, elektro, tele og signal.

Selskapet jobber med jernbane, t-bane, trikkeanlegg og annen nærliggende infrastruktur. NRC Group har hatt en betydelig vekst siden oppstarten i 2011, og har en visjon om å bli Nordens ledende entreprenør innen baneinfrastruktur.

Les mer

Bouvet Industries velger iCORE

Av Hans Jørgen Borgen 13. mars 2018

Bouvet Industries leverer funksjonelle, effektive og brukervennlige stillas til industri og byggebransjen over hele Sør-Norge.  Bedriften har hovedkontor og lager i Skien.

Les mer

Industri Mekanikk velger iCORE

Av Hans Jørgen Borgen 9. mars 2018

Industri Mekanikk leverer arbeidskraft til verftsindustrien og til de største og mest avanserte installasjonene i oljeindustrien. Selskapet er Sandefjord-basert og har ca. 100 ansatte.

Les mer

Søk sommerjobb som utvikler i iCORE-teamet!

Av Hans Jørgen Borgen 1. februar 2018

APTO er et norsk selskap som tilbyr programvare og IT-relaterte konsulenttjenester til private og offentlige virksomheter. Selskapet ble etablert i 1997 og eies av de ansatte.

Vi søker nå to kandidater til sommerjobb som systemutviklere i vårt iCORE-team.

Les mer

Benarx Solutions velger iCORE for virksomheten i Polen og Sør-Korea

Av Chris Jelsness 30. oktober 2017

Benarx Solutions designer, produserer og leverer høyteknologiske isolasjonsprodukter og avansert subsea-isolasjon til den globale olje- og gassindustrien. Selskapet har kontorer og produksjon i Norge, Polen, Singapore og Sør-Korea.

Les mer

Velkommen til bloggen vår!

Av Chris Jelsness 4. april 2017

Jobber du i en virksomhet hvor mange arbeider i skift eller rotasjonsordninger? Inngår avregning av årsverk, ressursutnyttelse, timefangst eller overtidskontroll i dine arbeidsoppgaver? Er du opptatt av å få ned bruken av overtid og få kontroll på lønnskostnadene? Setter du pris på råd og tips om hvordan du best overholder lover og regler? Da vil du trolig ha nytte og glede av å følge vår nye blogg Timekontrollen.

Les mer

TS Group velger iCORE programvare fra APTO

Av Chris Jelsness 12. januar 2017

TS Group tilbyr tjenester og ressurser innen drift og vedlikehold til olje- og gassbransjen. Selskapet har ca. 200 ansatte og kontorer i Porsgrunn og Molde.

Les mer