Nyheter

Beerenberg velger iCORE for virksomheten i Thailand

Av Chris Jelsness 5. mai 2020

Beerenberg-konsernet har i mer enn 40 år levert nyskapende løsninger for et bredt spekter av industrielle virksomheter. Selskapet har kontorer og produksjon i Norge, UK, Polen, Singapore, Sør-Korea og Thailand.

Les mer

iCORE-avtale med Brastad Skipsservice

Av Chris Jelsness 18. desember 2019

Brastad Skipsservice er basert i Tresfjord og leverer kvalifisert personell til verftsindustrien. 

Les mer

Last opp vedlegg med iCORE Attachments app!

Av Chris Jelsness 2. september 2019

Er du lei av å ta vare på alle kvitteringene dine når du er på reise? Med den nye iCORE Attachments-appen kan du ta bilde av kvitteringene og laste opp direkte til iCORE reise- og utleggsmodul. 

Les mer

RTC Offshore går for iCORE

Av Chris Jelsness 7. august 2019

RTC Offshore leverer høyt kvalifisert personell til olje-, gass- og landbasert industri, både nasjonalt og internasjonalt. 

Les mer

APTO trenger flere dyktige medarbeidere!

Av Hans Jørgen Borgen 14. juni 2019

APTO er et norsk selskap som ble etablert i 1997. Vi tilbyr programvare og IT-relaterte konsulenttjenester til private og offentlige virksomheter. 

For tiden opplever vi stor etterspørsel etter vår egen programvare og etter konsulenttjenester fra nye og eksisterende kunder, så vi må bli flere for å ta unna arbeidsoppgavene.

Les mer

Linjebygg velger iCORE

Av Chris Jelsness 18. mars 2019

Linjebygg leverer tjenester og nøkkelferdige prosjekter til olje- og gassbransjen. Selskapet har ca. 500 ansatte og kontorer i Molde, Trondheim, Bergen og Stavanger.

Les mer

APTO trenger flere lyse hoder!

Av Hans Jørgen Borgen 22. august 2018

APTO er et norsk selskap som tilbyr programvare og IT-relaterte konsulenttjenester til private og offentlige virksomheter. Selskapet ble etablert i 1997 og eies av de ansatte.

Vi har økende oppdragsmengde og søker nå to IT-konsulenter med .NET-kompetanse.

Les mer

NRC Group velger iCORE for virksomheten i Norge

Av Hans Jørgen Borgen 5. juni 2018

NRC Group er en ledende entreprenør innen baneinfrastruktur i Norge og Sverige. Selskapet er totalleverandør av alle typer tjenester knyttet til banerelatert infrastruktur, herunder grunnarbeid, sporarbeider, sikkerhet, elektro, tele og signal.

Selskapet jobber med jernbane, t-bane, trikkeanlegg og annen nærliggende infrastruktur. NRC Group har hatt en betydelig vekst siden oppstarten i 2011, og har en visjon om å bli Nordens ledende entreprenør innen baneinfrastruktur.

Les mer

Bouvet Industries velger iCORE

Av Hans Jørgen Borgen 13. mars 2018

Bouvet Industries leverer funksjonelle, effektive og brukervennlige stillas til industri og byggebransjen over hele Sør-Norge.  Bedriften har hovedkontor og lager i Skien.

Les mer

Industri Mekanikk velger iCORE

Av Hans Jørgen Borgen 9. mars 2018

Industri Mekanikk leverer arbeidskraft til verftsindustrien og til de største og mest avanserte installasjonene i oljeindustrien. Selskapet er Sandefjord-basert og har ca. 100 ansatte.

Les mer