Nyheter

Søk sommerjobb som utvikler i iCORE-teamet!

Av Hans Jørgen Borgen 1. februar 2018

APTO er et norsk selskap som tilbyr programvare og IT-relaterte konsulenttjenester til private og offentlige virksomheter. Selskapet ble etablert i 1997 og eies av de ansatte.

Vi søker nå to kandidater til sommerjobb som systemutviklere i vårt iCORE-team.

Les mer

Benarx Solutions velger iCORE for virksomheten i Polen og Sør-Korea

Av Chris Jelsness 30. oktober 2017

Benarx Solutions designer, produserer og leverer høyteknologiske isolasjonsprodukter og avansert subsea-isolasjon til den globale olje- og gassindustrien. Selskapet har kontorer og produksjon i Norge, Polen, Singapore og Sør-Korea.

Les mer

Velkommen til bloggen vår!

Av Chris Jelsness 4. april 2017

Jobber du i en virksomhet hvor mange arbeider i skift eller rotasjonsordninger? Inngår avregning av årsverk, ressursutnyttelse, timefangst eller overtidskontroll i dine arbeidsoppgaver? Er du opptatt av å få ned bruken av overtid og få kontroll på lønnskostnadene? Setter du pris på råd og tips om hvordan du best overholder lover og regler? Da vil du trolig ha nytte og glede av å følge vår nye blogg Timekontrollen.

Les mer

TS Group velger iCORE programvare fra APTO

Av Chris Jelsness 12. januar 2017

TS Group tilbyr tjenester og ressurser innen drift og vedlikehold til olje- og gassbransjen. Selskapet har ca. 200 ansatte og kontorer i Porsgrunn og Molde.

Les mer

Snart kommer iCORE-appen

Av Chris Jelsness 5. januar 2017

Nå kommer den snart – iCORE-appen som tilbyr timefangst på farten for virksomheter med komplekse krav til registrering, datavalidering og oppfølging.

Les mer